El İlanı Ölçüleri Nelerdir? El İlanı Nerede Kullanılır?



El ilanı ölçüleri nelerdir? Ve el ilanı ne işe yarar gibi soruları cevaplamak reklam ve tanıtımda ekonomik çözümleri insanların karşısına getirir. Elde kolayca taşınan ve bir takım açıklamalara olanak veren ilenler insanların mesajını doğru yere iletme konusunda güven veren ürünler içinde yer alır. El ilanı kullanmak suretiyle:

  • Tanıtım yapmak
  • Reklam yapmak
  • Eleman aramak
  • İş bağlantısı yapmak
  • Etkinlik duyurmak
  • Propaganda yapmak
  • Geniş kitlelere mesaj vermek mümkün olur.

Bu iş için tercih edilen el ilanı seçenekleri çok kullanışlı ürünler olarak kendini gösterir. Malzeme seçimi, tasarım ve üretim için atılan adımlar sayesinde baskısı gerçekleşen ilanlar amacına ve üretim sebeplerine uygun olarak insanlara hizmet eder.

Çok farklı sektörlerde birbirinden farklı firmalar reklam ve tanıtıma ihtiyaç duyarlar. Özellikle reklam sektörünün vazgeçilmezlerinden bir tanesi de el ilanlarıdır. El ilanı ve broşürler sayesinde firmaların reklam ve tanıtımı da doğrudan yapılabilir. El ilanlarının tasarımı ve boyutları da çok önemlidir. Günümüzde yapılan el ilanı tasarımları ile firmaların farklılıkları da ortaya çıkacaktır. El ilanı firmaların reklam ve tanıtımı için önemli unsurlardan bir tanesidir. Firmalar el ilanları ile tanıtımlarını rahat bir şekilde yapabilirler. Bunun için el ilanı tasarımları da çok önem taşımaktadır.

 

El İlanı Boyutları ve Ölçüleri İle İlgili Merak Edilenler

El ilanı boyutları bu ürünlerin kullanım amacına göre tasarlanmış ve kullanışlı bir model olarak kendini göstermiştir. Genel olarak bu tür bir üretimde ölçü ve standartların birbirine yakın olduğu gözlemlenir. En çok tercih edilen boyutlar ise şu şekilde karşınıza çıkar:

  • 10 x15 cm (A6)
  • 10,5 x 21
  • 14 x21 cm (A5)

Görmüş olduğunuz el ilanı seçenekleri baskı sektöründe çok kullanılır ve sipariş amacına uygun olarak daha geniş kitlelere ulaşır. El ilanı ölçüleri içinde çok fazla tercih edilen bu modeller insanların kolay bir tercih olarak gördüğü ürünler içinde yer alır. Hangi amaçla kullanıldığı, el ilanları için büyük önem arz eder. Gerek baskı gerekse de boyut konusunda tercihler ürün seçenekleri ile bağlantılı bir sonuç oluşturur. Broşür tasarımları ve çok geniş örnekler için sayfamızı ziyaret edin.

broşür el ilanı ölçüleri

İşletme, firma ve kurumsal yapılarda tanıtımın önemi herkes tarafından bilinir. Reklam ve tanıtımı için ise el ilanı çok önemlidir. El ilanları genellikle ebatlarına göre ve kullanılan kâğıtlara göre de çeşitlendirilir. Malzeme ve şekil olarak yapılan çalışmalar bu ürünlerin verimli olmasına önemli destek verir. El ilanları genel olarak küçük boyutlu kâğıtlara göre çeşitlendirilmektedir. El ilanlarının tasarımı yapılırken dikkat edilmesi gereken pek çok husus bulunur. Özelikle de el ilanı ebatları belirtilen şekillerde olmalıdır.

A5 A6 el ilanı el ilanı ülkemiz genelinde en çok tercih edilen modeller arasında bulunur. Firma şubesi açılışlarında broşür ve ilanlar tanıtım amaçlı olarak kitlelerin bu durumdan haberdar olmasını sağlar. Seçilen kâğıt ve baskı kalitesi ise bu ilanların daha çok kişiye ulaşmasını mümkün kılar. Boyut ölçüleri sayesinde bu ürünlerin insanlara bilgi vermesi mümkün olur. Farklı amaçlar için tasarlanan ve üretilen ilanların toplum üzerinde olumlu etkisi bulunur.

 

El İlanı Siparişleriniz Uygun Şekilde Hazırlanır ve Gönderilir

El ilanı tasarımı konusunda çok faklı model ve şablonlar ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır. Firmamızın bu konuda yüksek deneyimi bulunmaktadır. Size sunulan örnekler üzerinden tercih yapabilirsiniz. Bu tür ürünlerin tasarımı esnasında sizin fikirleriniz de büyük önem taşır. Verilecek olan siparişlerin sayısına ve niteliklerine göre Brosur.Com avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu avantajlar içinde ürün kalitesi önemli bir yere sahiptir. Fiyatların ekonomik olması ise daha kazançlı bir anlaşma konusunda sizlere kolaylık sağlar.

El ilanları konusunda işinize yarayacak fırsat ve teklifleri size sunmaktayız. Ürünler titizlikle hazırlanırken ülkenin her yerine güvenli şekilde ulaşması söz konusu olur. Üretime dikkat ettiğimiz gibi paketleme ve kargo konusunda da sizleri düşünerek uygun çözümlere yönelmekteyiz. İstediğiniz ölçüde, istediğiniz özellikte ürünler sayı olarak da işinizi görecek rakamlarla size teslim edilir. Dayanıklı ve uzun ömürlü malzeme tercihi sayesinde ilanların elden ele dolaşması ve daha fazla kişiye ulaşması söz konusu olur. Broşür fiyatları konusunda ayrıntılı bilgi almak için ilgili sayfalarımıza göz atabilirsiniz.

El ilanı üretiminde dikkat edilmesi gerekenler üretici firmanın üzerinde durduğu konular olarak karşınıza gelir. Burada öne çıkan gereklilikler içinde:

  • Firma bilgisi
  • İlanın basım amacı
  • Konunun anlatıldığı metin
  • Tarih ve etkinlik bilgileri
  • Renkli baskı metotları

Yer alır ve böylece basımı gerçekleşen ürün doğru ve amaca uygun olarak üretilmiş olur. Kurumsal ve bireysel ilenlerde bilgiler elbette farklıdır. Kişi bilgileri ya da kurum hakkında yer verilen bilgiler etkileyici görsellerle desteklenir. Böylece basılan ilanın insanlarda daha fazla etkileşime yol açması sağlanmış olur.

 

El İlanı Ölçüleri Nelerdir?

Günümüzde kullanılan el ilanlarının ölçüleri çok önem taşır. Firmaların istek ve ihtiyaçlarına göre el ilanları tasarımı yapılabilir. Bunun yanı sıra el ilanlarının ölçüleri genellikle 10,5 x 21 cm olarak bilinmektedir.  En çok kullanılan el ilanı boyutları genellikle A6 el ilanı (10 x15 cm) ve A5 el ilanı (14 x21 cm)  olarak ön plana çıkar. Firmalar tasarımcıdan istedikleri şekilde el ilanı ölçüleri talep edebilirler. El ilanlarının ölçüleri genellikle sektörlere göre değişiklik gösterebilir. Sektörlerin istek ve ihtiyaçlarına bağlı olarak el ilanı ölçülerine de dikkat edilmelidir. Sektöre uygun çalışma yapıldığı takdirde el ilanı ölçüleri de doğru bir şekilde yapılır.

 

El İlanları İle İlgili Merak Edilenler

El ilanlarının en önemli özelliği yerel işletmelere katkı sağlamasıdır. Yerel işletme sahibi kişiler hazırlattıkları el ilanları ile reklamlarını da kısa bir sürede yapabilirler. Bunun yanı sıra el ilanlarının dağıtımı sonucunda kısa süreli ve anlık sonuçlar alınabilir. Bu nedenle reklam türü işletmeler için son derece önemlidir. Yerel işletmeler kendi tanıtımlarını yapmak için birbirinden güzel el ilanlarını da kullanabilirler. El ilanları sayesinde ürün ve hizmetler de daha rahat tanıtılır. Bu da hizmet kalitesi açısından çok faydalı olması ile bilinir. Dünden bugüne en çok talep gören reklam aracı el ilanlarıdır. Günümüzde en çok tercih edilen el ilanı ölçüleri genellikle A6 ve A5 olarak bilinmektedir.

 

El İlanı Kâğıtları Nasıl Olmalıdır?

Reklam ve tanıtım amacıyla el ilanları hazırlanır. Bu noktada el ilanı bastırırken kullanılan kâğıtlar da çok önem taşımaktadır. El ilanının ölçüsü standart değildir. Kullanım amacı ve kullanım alanına göre talep edilen boyutlara göre el ilanı basılabilir. El ilanı baskı özellikleri ise dikkate alınmalıdır. El ilanlarında parlak bir görünüm ve uzun ömürlü kullanılması için parlak selefon çeşitleri seçilebilir. İhtiyaca en uygun ürünün bulunması için geniş bir kâğıt yelpazesi bulunmaktadır. Müşterinin de isteği doğrultusunda CMYK baskı özelliklerine sahip sınırsız renk ve kâğıtlar kullanılabilir. El ilanları için en fazla kuşe kâğıtlar kullanılır.  Kuşe kâğıt en kaliteli el ilanları için kullanılır.

 



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Tutkallı Bloknot İle Reklam Yapılabilir Mi?

  Tutkallı bloknotlar her alanda kullanıma uygun ve pratik yapıdaki ürünlerdir. Bu ürünl...

Neden Organize Matbaa

Matbaa sektörü günden güne büyüyen alanlardan biridir. Hizmet alanları genişleyen matba...

Bardak Altlığı Deyip Geçmeyin

Soğuk veya sıcak içecek dolu fincanınızı/bardağınızı sehpaya veya masaya koyup, kaldırdığınızda gördü...

Bardak Altlığı Baskı Teknikleri Nelerdir?

Bardak altlıkları, bardaktan kaynaklanan sıcak ve soğuk içeceklerin yüzeyle temasını engelleyerek deforma...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp