Antetli Kağıt Ne İçin Kullanılır?




 

Antet kelimesi Fransızcadan dilimize geçmiştir. Bu kelimenin Türkçe karşılığı ise başlık demektir. Antetli kağıtlar genellikle firmalar tarafından özel olarak hazırlatılmaktadır. Üzerinde şirket logosu ile bir takım bilgiler yer alır. Firmalar için özel olarak üretilen antetli kağıtlar üzerinde iletişim bilgileri de yer almaktadır.
 

antetli kağıt basımı

Antetli Kağıt Nedir?

Antetli kağıtlar çoğunlukla yazışmalar için kullanılmaktadır. Bu kağıtlar bu sebeple şirketler için kullanılmaktadır. Ofislerde antetli kağıt kullanımı oldukça önemlidir. Antetli kağıtlar ile yapılan yazışmalar şirketlerin prestijlerinin artmasını sağlamaktadır. Antetli kağıt üzerinde iletişim bilgileri ile logolar bulunduğu için bu markanın akılda daha kalıcı olmasına neden olmaktadır.

Bilindiği gibi firmalar için logo çok önemlidir. Bunun sebebi ise insanların aklında şirket isminden çok logo kalmaktadır. Bu  edenle şirketler antetli kağıt baskısı yaptırırken logo ve iletişim bilgilerini de ekletmektedir. Ofislerde antetli kağıt kullanım oranları her geçen gün daha da artmaktadır. 



antetli kağıt baskı fiyatları

Antetli Kağıt Nasıl Hazırlanır?
 

Antetli kağıt baskısı yapılırken tasarım oldukça önemlidir. Hoş tasarımlı antetli kağıtlar müşterilerin daha çok ilgisini çekmektedir. Bu sebeple firmalar tasarıma çok fazla önem vermektedir. Antetli kağıt basımı konusunda dikkat edilmesi gereken konular;
İlk dikkat edilmesi gereken konu kağıdın tasarımı olmaktadır. Genellikle iletişim bilgileri kağıdın alt kısmına yazılmaktadır. Şirket logosu ise üst kısımda olmaktadır.
Tasarım aşamasında hatalar olmamalıdır. Bu şekilde bir hata şirketin prestijinin zedelenmesine neden olur. Kağıt üzerinde gereksiz detay olması göz yorar ve insanların hoşuna gitmez.
Dikkat edilmesi gereken konular arasında yazı fontları ile renkleri bulunur. 
Antet üzerinde kullanılan renklerin şirket logosuna uygun olması gerekmektedir.


antetli kağıt

Antetli Kağıt Kullanım Alanları Nelerdir?

Antetli kağıt kullanım alanları merak edilmektedir. Bu kağıtlar genellikle ofis ortamında kullanılmaktadır. Özellikle kurumsal olan şirketler için antetli kağıt kullanımı oldukça önemlidir.

Antetli kağıt tasarımında farklı kağıt türleri tercih edilebilmektedir. Kullanılan kağıtların ağırlıkları genelde 80 ile 90 gram civarında olmaktadır. Bunun yanında firma çalışanlarının aralarında yapmış olduğu yazışmalarda da antetli kağıt kullanımı oldukça önemlidir. 

Bu tip kağıtların kullanımı şirket prestiji açısından son derece önemlidir. Bu da şirketin kurumsal olduğu anlamına gelmektedir. Antetli kağıt basımında tasarım bu açıdan son derece önemlidir.

Antetli kağıtlar şirketlerin reklamının yapılması açısından son derece önemlidir. Bu sebeple antetli kağıt baskı fiyatları merak edilmektedir. Bu kağıtların hazırlanmasında farklı kriterler fiyatın belirlenmesinde önem arz eder. 

Tercih edilen tasarımlara göre fiyatlarda da değişiklik olmaktadır. Antetli kağıtların kaliteli olması bir pazarlama stratejisi olarak da kullanılabilmektedir. Diğer firmalar ya da müşteriler ile iletişiminizi sağlayarak prestijinizi ve güvenilirliğinizi artıracaktır.

Antetli kağıtlar genellikle A4 ölçülerine göre üretilir. Kuzey Amerika dışındaki tüm ülkelerde standart olarak A4 boyutunda üretilmektedir. Kuzey Amerika bölgesinde ise antetli kağıt uzunluğu 8.5 inç x 11 inç ölçülerinde tasarımı ve üretimi yapılmaktadır. 

Ayrıca antetli kağıt tercih eden müşterilerimizin geneli bu ürünle beraber diplomat zarf baskı ürününü tercih etmektedir. 

 



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Promosyon Matbaa Ürünlerinin Faydaları

Promosyon ürünleri firmaların tanıtımlarını ve müşterilerin memnuniyetini arttırmak amacıyla etkili bi...

Etkili Bir Kartvizit Tasarımı Ve Baskısı Nasıl Yapılmalıdır?

İş sektöründe mutlaka en az bir kişinin veya firmanın kartvizitini almışsınızdır. Kartvizit, sizin iç...

Şıklığı Pratiklikle Buluşturan Amerikan Servis Modelleri

Restoran veya cafelerinize özel birbirinden şık tasarlanmış Amerikan servis modelleri sunuyoruz. "Şıklığı P...

Ünlü Markaların Logo Hikayeleri

Dünyaca ünlü markaların isimleri anıldığında herkesin zihninde bir logo canlanır. Çünk&...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp