Ofiste veya Şubenizde Olması Gerekenler Basılı Ürünler Nelerdir?



Ofisler ve şubelerde kullanılan baskılı matbaa ürünleri iş hayatını kolaylaştıran önemli unsurlar arasında yer alır. Bu tarz ürünler çalışma performansının artmasına yardımcı olur. Aynı zamanda yapılacak olan işlerin daha sağlıklı sonuç vermesi için bu bahsedeceğimiz ürünler büyük önem arz eder. Ofis personelinin kullanmak durumunda olduğu ofis gereçleri yapılan işlerin planlı ve doğru olmasına da yardımcı olur. Özellikle masa üzerinde ya da çekmecede yer alan bu ürünler özenle hazırlanmış kusursuz tasarımlardan oluşur.

Broşür, evrak ve ofis malzemesi olarak size bu konuda çok gerekli olan 10 ürünü tanıtacağız. Çalışma hayatını kolaylaştıran bu örnekler, yapılan çalışmaların daha verimli olmasına katkı sağlayan ürünlerdir. Özenle tasarlanmış ve gayet anlaşılır çalışma adına, basılı ürünlerin işleri kolaylaştıran unsurlar olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede her bir personelin rahat çalışması ve mesai saatini daha verimli şekilde geçirmesi söz konusu olur. Müşteriler ise aldığı hizmetin kalitesini basılı ürünler sayesinde daha net bir şekilde görmüş olur.

1) Ajanda

Ajandalar iş hayatının vazgeçilmez baskılı unsurları içindedir. Farklı boyutlarda ve şekillerde ajanda tasarlamak mümkündür. Takvim özelliği bulunan bu defterler sayesinde iyi bir çalışma planı oluşturmak mümkün olur. Unutkanlık sorunu yaşayanlar ajanda ile daha güvenilir bir planlama yapabilir. Not alma ve plan oluşturma adına her bireyin kendi özel ajandası olmalıdır. Eşantiyon ve reklam konusunda en temel ürünler içinde ajandalar bulunur. Sağlam ve kullanışlı bir kapağa sahip olan günlük ajandalar düzenli çalışmaya yapmış olduğu katkılarla kendini gösterir.

2) Katalog

Katalog aslında çok geniş bir çalışmanın basitçe anlatımını sağlar. Sadece kataloğu incelemek kaydı ile insanlar ürün ve hizmetler hakkında en detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirler. Karşılama alanlarında, resepsiyonlarda, bekleme noktalarında, sosyal alanlarda, kataloglar kullanılır ve çok olumlu sonuç verir. Katalog tasarımı yapılırken bu ürünlerin hizmet ettiği amaç çok önemlidir. Ürün ya da hizmetin tanınması temel amaçtır. Baskı yapılırken seçenekler oldukça fazladır. Gerekli durumlarda firmalar bu tasarıma katılır ya da kendi isteklerini baskı firmamızdan talep eder. Bu sayede yapılan çalışma sonucunda çok olumlu sonuçların ortaya çıkması söz konusu olur. Farklı sayfa katalog baskı ürünleri için sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

3) Cepli Dosya

Cepli dosyalar özenli ve ergonomik şekilde tasarlanmış olan dosyalardır. Şirketler bu ürünü talep ederken baskı firmasından özel isteklerde bulunabilir. Dosya üzerine firma logosunun basılması, dosya renginin belirlenmesi ile bu baskı ürünlerinin firmaya özgü olması sağlanabilir. Broşür, katalog ya da farklı amaçlar için kullanılan kâğıtlar bu dosyanın cebi sayesinde korunur ve düzenli bir duruş imkânına sahip olur. Toplantı esnasında katılımcıların cepli dosyadan faydalanması bir gelenek haline gelmiştir. Toplantıdan çıkarılan sonucun işleme dönüşmesi konusunda bu tür dosyalar önemli bir görev üstlenir.

Dayanıklı malzemeden yapılmış olan cepli dosya evrakların korunması açısından da oldukça kullanışlıdır. Açılıp kapanan yapısı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Kullanan kişiye ve kullanıldığı yere göre avantaj sağlayan bu güzel dosyalar, aynı zamanda iyi bir reklam unsurudur. Özel ve kullanışlı cepli bölmeler sayesinde notlar, planlar, projeler ve süreç takibi sağlayan evraklar kolayca saklanır.

4) Antetli Kâğıt

Her çalışma masasında olması gereken baskılı ürünler içinde antetli kâğıt ilk sıralarda gelir. Firmaların resmi çalışmalarında bu kâğıtlar çoğu zaman bir belge haline gelir. Kâğıdın üst kısmında firmanın adı, logosu ve adres bilgileri yer alır. Şirketine ve şubelerine saygınlık kazandırmak isteyen firmalar antetli kâğıt tedarikinde çok dikkatli davranır. Reklam ve tanıtım konusunda da bu kaliteli kâğıdın önemli avantajları öne çıkar. Genelde cepli ve kıskaçlı dosyalarda antetli kâğıtlar kullanıma en uygun seçenekler arasında yer alır. Sadece ofislerde değil işletmelerin her departmanında bu kâğıt modelleri kullanılır.

5) Baskılı Bardak Altlığı

Baskılı bardakaltlığı günlük hayatta her yerde kullanılan ürünler arasındadır. Çay ve kahve başta olmak üzere içecekler hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Çalışma masaları ise bu ürüne en çok ihtiyaç duyulan yerlerden biridir. Aslında çalışanı olan ve müşteri ağırlayan tüm şube ve ofislerde tanıtım ve reklam unsurlarının önemi büyüktür. Olağanüstü şık ve güzel tasarlanmış olan baskılı logolu bardak altlığı firmanın ismini, logosunu ve gerekli bilgileri taşır. İçeceğini yudumlayan insanların bu bilgiye ulaşması çok kolay olur. Aslında yapım aşamalarına da bakarak bu ürünün gerekliliklerini görmek mümkün olur.

Çay ve kahve bardaklarının masa üzerinde daha stabil durmasında bardakaltlığı önem arz eder. Sıvı dökülmesi önlenirken bu sayede ürünün temizlik için yaptığı katkıyı da görmek mümkün olur. Baskı ürünleri konusunda seçenekler oldukça geniştir. Bireyler, firmalar ve tüm işletmeler tasarım aşamasına katılarak özel bir ürünün ortaya çıkmasına yardımcı olabilir. Çoğu zaman bu çalışma sebebiyle ortaya sanatsal sonuçların çıkması söz konusu olabilir.

6) Karton Çanta

Karton çantalar pratik ve kullanışlı ürünlerdir. Firmalar hem kendi bünyesinde kullanmak için hem de müşterileri için bu üründen tedarik etmelidir. Prestijinizi yükseltmek adına size özel eşsiz tasarımlardan istifade edebilirsiniz. Karton çanta baskı yaptırarak saklama, koruma ve ambalaj amacıyla kullanılan bu ürün ticarete olumlu katkısı ile tanınır. Renkli ve gösterişli çantaların çok iyi bir reklam unsuru olduğunu ayrıca akılda tutmak gerekir.

7) Torba Zarflar

Torba zarflar iyi bir planlama ve düzenli saklama konusunda ofis çalışanlarına kolaylık sağlar. Sadece ofislerde değil, depo, laboratuar ve farklı iş departmanlarında bu zarflar kullanılır. Eşsiz güzelliğe ve kullanışlı yapıya sahip olan zarf modellerini siz müşterilerimiz için tasarlamış durumdayız. Zarf üzerinde firmanızın logosu olduğu için, kullanıldığı her yerde iyi bir reklam avantajına sahip olursunuz. Evrak ve belgelerin zarar görmesini önleyen zarf modelleri için firmamızdan yardım alabilirsiniz.

8) Amerikan Servis

Başta restoran ve kafeler olmak üzere masa servisi hazırlayan tüm işletmeler için Amerikan servis baskı ürünleri kolaylık sağlar. Menü resimleri ve fiyat bilgileri ile müşterileri bilgilendirmek daha kolay olur. Renkli ve davetkâr görseller oluşturma konusunda ortak çalışabiliriz. Kendi tasarımlarınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.

9) Küp Bloknot

Yazı yazmak ve not almak için her zaman kâğıda ihtiyaç vardır. Ofis masalarında ve her türlü çalışma masalarında küp bloknot ile bu ihtiyaç karşılanır. Üst kısmında kâğıdı bastıran firmaya ait bilgiler reklamda uygunluk ve devamlılık sağlar. Çabuk tüketilen bu ürünün miktarını ona göre ayarlamanızı öneririz.

10) Cam Sticker

Cam sticker etiketi hem görünüşü hem de kullanım avantajı ile en güzel baskı ürünleri arasında yer alır. Üretim bantlarında ambalaj aşamasından önce ürünlere kimlik katar. Başarılı bir reklam unsurunu tedarik noktasında firmamızın kaliteli ürünleri size yardımcı olacaktır. Markaların logosunu öne çıkarması adına bu ürün çok önemli bir görev üstlenmiştir.

Size tanıtmış olduğumuz 10 farklı ürünle ofis, şube ve tüm işletmelerde önemli avantajlara sahip olabilirsiniz. Baskı kalitesi en üst düzeyde olan ürünlerimiz sayesinde firmanızın sahip olduğu kurumsal kimliği gösterebilirsiniz. Müşteri kitlenizi yükseltmek için firmamızın size sunduğu bu fırsatlardan istifade edebilirsiniz. Ürünlerimiz kaliteli ve fiyatlarımız oldukça uygundur.

 



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Etkili Bir Broşür Nasıl Hazırlanır?

Yolda giderken veya mağaza içinde elinize mutlaka bir broşür tutuşturulmuştur. Apartmanın veya dairenizin...

Özel Kesim Magnetlerin Kullanım Alanları

Reklam sektörlerinde tercih edilen magnet ürünleri gündelik yaşamda oldukça kolaylık sağla...

Pandemi Bittiğinde Online Alışveriş Alışkanlıkları Etkilenecek Mi?

  Covid 19, tüm dünyadaki dengeleri dönüştüren problemlerden biri haline geldi. ...

Neden Organize Matbaa

Matbaa sektörü günden güne büyüyen alanlardan biridir. Hizmet alanları genişleyen matba...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp