QR Kod İle Pazarlama Teknikleri




Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza birçok alanda yeniliklerin katıldığı da bilinmektedir. Özellikle kare kod oluşturmak birçok sektörde gerekli görülmektedir. QR kodu veya kare kod olarak bilinmekte olan iki boyutlu bir barkod olarak ifade edilebilir. Akıllı telefonların yaygınlaşması ile kare kod kullanımı da oldukça popüler bir hale gelmiştir.
 

Kare Kod Oluşturmak

Kare kod oluşturmak ücretsiz bir şekilde oldukça kolay olarak gerçekleştirilebilmektedir. Kare kod oluşturma işlemini internet üzerinden kendiniz kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kare kod kullanımı son bir kaç yıldır oldukça popüler bir hale gelmiş bulunmaktadır. Üstelik kare kod oluşturmak
herkes tarafından kolaylıkla yapılabilen bir işlem olarak ifade edilebilir. 
 

Kare Kod Kullanım Alanları

Birçok sektörde kare kod kullanım alanları giderek artış göstermektedir. Kare veya dikdörtgen şekillerin içerisinde yer alan desenler kare kodu oluşturmaktadır. Kare kod birçok farklı alanda ve sektörde kullanılmaktadır. Reklam ve tanıtım alanında, sağlık alanında sıklıkla kullanılmakta olan kare kod son zamanlarda restaurantlarda da menü yerine kullanılmaya başlanmıştır. 

Günümüzde giderek yaygın bir hale gelen kare kod kullanım alanları da giderek artış göstermektedir. Mobil bir cihaza sahip olan kişiler veya bir QR okutucusuna sahip olan kişiler tarafından oldukça kolay bir şekilde kare kod okutulabilir. 
 

Qr Kod İle Pazarlama Teknikleri

QR kod son zamanlarda tanıtım ve pazarlama alanında da yaygın olarak kullanılmaktadır. Mobil pazarlamada kullanılmakta olan ve satış oranlarında artış olmasını sağlamaktadır. Kare kod kullanımı mobil pazarlamanın olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Qr kod uygulamaları ile reklamlardan dönüş alınma ihtimali de artmaktadır. 

Mobil pazarlama alanında qr kod ile pazarlama teknikleri son derece önem kazanmıştır. Kare kodlar çift boyutlu olarak kullanılmaktadır. Mobil cihazların yaygınlaşması ile birlikte de qr kod ile pazarlama teknikleri artış göstermiştir.


 

Baskı Ürünlerinde QR Kod Kullanmak

Baskı ürünlerinde QR kod kullanımı da son zamanlarda mobil cihazların artış göstermesi ile birlikte artış göstermiştir. Baskı sırasında özel yöntemler ile baskı ürünlerinde qr kod kullanmak bilinen bir yöntem olarak ifade edilebilir. Firmalar tarafından hazırlanan bu kare kodlar sayesinde firmalar hakkında bilgilere ulaşım kolaylaşmaktadır. Aynı zamanda baskı ürünlerinde qr kod kullanmak web sitelerine de kolay bir şekilde ulaşılmasına imkan sağlamaktadır. 
 

Matbaa Baskı Ürünlerinde Kare Kod Kullanmak

İşletmeler tarafından matbaa baskı ürünlerinde kare kod kullanmak oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu şekilde müşterilerin firma ile ilgili istenilen bilgilere kolay bir şekilde ulaşması sağlanmaktadır. Çeşitli teknikler ile matbaa baskı ürünlerinde kare kod kullanmak mümkün olmaktadır.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Fazla Şubeli Markaların Baskı İhtiyaçları Nelerdir?

Firmalar ve kurumsal kimlik taşıyan işletmelerin zaman içinde şube sayısında artış beklenir. İşini iyi yapan v...

Kâğıt Ölçü ve Boyutları Nedir?

Kâğıt ölçüleri ve boyutları özellikle baskı çalışmasının doğru yapılması aç...

Kartvizit Tasarımlarında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kartvizitler, profesyonelliğin göstergelerinden biridir. İş görüşmelerine ya da iş birliklerine başlam...

Şıklığı Pratiklikle Buluşturan Amerikan Servis Modelleri

Restoran veya cafelerinize özel birbirinden şık tasarlanmış Amerikan servis modelleri sunuyoruz. "Şıklığı P...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp