Sıvamalı Kartvizit Çeşitleri



Matbaacılık sektörünün gelişmesi ile birlikte basım yöntem olanakları da aynı doğrultuda artmıştır. Kartvizitler günümüzde en çok kullanılan reklam araçlarından birisidir. Uzun süreli bir şahıs veya firma reklamı yapmaya yarayan kartvizitler içinde sıvamalı kartvizit modeli ve muazzam görüntüsü ile ilgi çekici bir ürün olarak kendini göstermiştir

Sıvamalı kartvizitler firmaların son yıllarda en çok tercih ettiği kartvizit türleri arasındadır. İki farklı kâğıt tabakasının bir arada oluşturduğu bu ürün baskıdan sonra bambaşka bir görüntü ile ortaya çıkmıştır. Kartvizit üzerinde estetiği arayan herkes için bu modeller kullanışlı ve bir o kadar da özel olarak kendini gösterir. Malzemenin özenle seçilmiş olması ve gelişen baskı teknolojisi sayesinde genel olarak beğenilen bir modelden söz etmek mümkündür.

Sıvamalı Kartvizit Nedir?

Sıvamalı kartvizitin diğer kartvizitlerle karşılaştırma yapıldığı zaman hayli ilgi çekici ve güzel bir model olarak kendini gösterir. Uzun süre kullanılması için planlanan ve üretilen kartvizit modelleri ihtiyaçların karşılanmasında özel tasarım bir model olarak birey ve işletmelere yardımcı olur. Kartın çok fazla işlem görmesi bu ürünün değerini artırır. Cüzdanında bu kartviziti taşıyan insanların bunu atmaya kıyamadığı da görülmüştür. Böylece reklam ve tanıtım noktasında isabetli bir tercihten söz etmek mümkün olacaktır.

Sıvamalı kartvizit gramaj olarak daha ağır olan, kolay yıpranmayan ve daha dayanıklı malzeme ile basılmış olan kartvizit türleridir. Uzun süreli bir kartvizit tercih eden ve maliyeti de düşünmeyen firmalar tarafından oldukça fazla tercih edilen kartvizit türlerinden biridir. Yüksek kalite hedefleri olan birey ve kurumlar yaptıkları yatırımdan pişman olmazlar. Söz konusu kaliteli bir kartvizit olduğunda ödenen rakamların kesinlikle boşa gitmediği görülür.

Sıvamalı Kartvizit ve Standart Kartvizit Karşılaştırılması

Sıvamalı kartvizit ve diğer alışıldık modeller arasında önemli farklar görünür. Bu farklılıkları tablo üzerinde incelemek daha akılda kalıcı bir sonuç oluşturacaktır 

 

Sıvamalı kartvizit

Standart kartvizit

Gramaj olarak daha ağırdır

Gramaj olarak standart bir ağırlıktadır

Katlı ve güzel bir görüntü oluşturur

Tek katlı bir görüntü oluşturur

Daha kalındır

Kalınlığı tek katlı ve normaldir

İki taraflı kullanımda güzel bir görüntü oluşturur

Daha çok tek taraflı olarak kullanılır

Akılda kalır, tanıtım ve reklam için uygundur

Tanıtım ve reklam için uygundur


Kartvizitler üzerinde yapılan çalışmalar sayesinde sağlam, kullanışlı ve güzel ürünler daha çok çeşitli olarak ortaya çıkmış durumdadır. Brosur.com olarak müşterilerimizin isteklerini yerine getirmek için çok yoğun çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmanın sonucu olarak Sıvamalı kartvizit baskı çeşitleri konusunda çok fazla alternatifi geliştirip karşınıza çıkardık.

En Uygun Sıvamalı Kartvizit Fiyatları

Sıvamalı kartvizit fiyatları birçok ayrıntıya göre değişkenlik gösterir. Basılacak olan sıvamalı kartvizitin boyutu ve bu kartvizitin tasarımı, fiyatını etkileyen unsurlardan bazılarıdır. Sıvamalı kartvizit genişliği ve yüksekliği de yine basım maliyetini etkiler. Ayrıca basım yapacak matbaa firmasının da kalitesine göre yine kartvizit fiyatları değişkenlik göstermektedir. Sıvamalı kartvizit çeşitleri türü de yine fiyatın ne olması gerektiği hakkında bilgi verir. 

Baskı kalitesi, verilen sipariş sayısı ve üretimde kullanılan malzemeler fiyat konusunda belirleyici olabilmektedir. Tasarım zenginliği bu modelleri de kapsamaktadır. Aynı zamanda çok eşsiz bir yandan görünüm imkânı bu modellerin çok daha şık ve etkileyici olmasına katkı sağlamıştır. Kartvizit siparişi vermeden önce ürün modelleri ve size sunulan fiyat listesi ile iyi bir izlenim edinebilirsiniz. Elde edeceğiniz bilgiler size çok farklı ürün çeşitlerine götürecektir. İnsanların taşımak isteyeceği ve atmak istemeyeceği modeller içinde sıvamalı kartvizit çeşitleri çok önemli bir rol oynar.

En uygun Sıvama Kartvizit ürünü

Sıvamalı Kartvizit Basımı Ve Sunduğumuz Hizmetler

Kartvizit baskısında gelişimden yana olan Brosur.com ürün çeşitliliği ve kalite konusunda çok çeşitli ürün örneklerini karşınıza getirmiştir. İki kat kaliteli kâğıdın birbirine sıvanması ile çok estetik ve kullanışlı bir ürünün ortaya çıkışı mümkün olmuştur. Tanıtımda potansiyel ve reklamda geniş kitle avantajı için sıvamalı kartvizit örnek bir çalışma olarak kendini göstermiştir.

Sıvamalı kartvizitlerin üzerine pek çok baskı yapılabilmektedir. Sıvamalı kartvizit baskı denilince üzerinde sadece logo veya firma bilgileri olduğu bir kartvizit düşünülmemelidir. Gelişen teknoloji ile QR kodların hayatımıza girmesinden dolayı QR kodlar da yine aynı şekilde kartvizitlere basılmaktadır. Bu şekilde dijital ortamda kartvizitler daha da akılda kalıcı olmaktadır. 

QR kod aracılığı ile firma reklamı daha da etkili olmaktadır. Bu şekilde kartvizit üzerinde uzun yazılar veya firma iletişim bilgileri de bu koda işlenmektedir. Kişi bu kodu okutunca tüm bilgilere ulaşmaktadır. QR kod sayesinde bilgileri çok uzun sürelerde saklamak söz konusu olur. Bu özellik kartvizitlere eklendiğinden beri daha kaliteli, uzun ömürlü ve ekonomik bir kullanımdan söz etmek mümkün olmuştur.

Sıvamalı Kartvizit Özellikleri Neden Önemlidir?

Kartvizit modelleri üzerinde tercihleri gözden geçirirken sıvamalı kartvizit modelleri daha ayrıcalıklı ürünler içinde yer alır. İki kat güzel ve iki kat dayanıklı olan bu modeller kartlara adeta 3D görüntü özelliği katar. Daha kalın olması sebebiyle bu kartlar daha havalı ve gösterişli olarak kabul edilir. Tasarım, malzeme tercihi ve baskı aşamalarında tercihlerin önemi büyüktür. Buna ek olarak sıvamalı kartvizit için şu modeller tavsiye edilir ve seçilir:

  • Radius Kesim (Oval Kenar)
  • Kabartma Laklı Kesim
  • Laksız Düz Kesim
  • Özel Boyutta Kesim

Farklı kart modellerine daha özgün bir görüntü sağlamak için değişik kesim modellerinden yararlanmak gerekir. Her bir kesim modeli müşteri isteğine ve üretici tavsiyesine göre belirlenir. Müşteri tasarımcıları ve Brosur.com tasarımcılar yeni fikirlerin ortaya çıkmasında ortak çalışabilir. Online olarak yapılan bireysel ve kurumsal tasarımlar bu göz alıcı modeller için de faydalı bir sonuç vermiştir.

Kabartmalı Laklı Sıvamalı Kartvizit

Gofreli kartvizit olarak da bilinen bu modeller isim ve logo kısmının kabartması ile kartvizite olağanüstü bir görüntü avantajı kazandırır. Adeta sanatsal bir çalışma yapılmış gibi öne çıkan ürünlerde 3. Boyutun kattığı avantajlar çok klâs ve kullanışlı olan bir modelin üretimine destek vermiştir. Kartvizitlerin kullanım alanı giderek daha da çok gelişmektedir. Bu gelişim sayesinde iş ilişkilerinde ve iletişimde önemli bir artış söz konusu olmuştur. Bu gelişime destek sağlayan sıvamalı kartvizit, her bir ürünü özel tasarım ve üretim olarak kendini göstermiştir. Oldukça özenli şekilde yapılan tasarımlar sayesinde bu ürünlerin yüksek kalitesi çok geniş kitlelere ulaşmıştır.

Hangi sektörde olursanız olun rekabet gücünüzü artıracak olan tedbirlere yönelmeniz gerekir. Maliyeti düşük faydası büyük olan girişimler ise isabetli ve doğru tercih olarak kabul edilmiştir. Markasını, firmasını ve unvanını iletişim bilgileri ile destekleyen insanlar kaliteli bir kartvizitin avantajını her konumda görecektir. İş ve kapasite gelişimi için Pazar payını yükseltmek önemlidir. Tanıtım ve reklam için ayrılan bütçeye fazla yük getirmeden çözümler bulmak mümkündür. Bu çözümler maddi manevi bir kazancın yolunu açacaktır. Kaliteli kâğıt ve kaliteli yapıştırıcı kullanılan bu sistemde ortaya çıkan ürünlerin güzel ve kullanışlı olması sağlanır.



Bu Blog Yazılarımız da İlginizi Çekebilir
Kartvizit Örnekleri : 14 İlham Verici Tasarım Fikri!

Kartvizitler günümüzde bir işletmenin tanıtım aracından çok daha fazlası hale geldi. Şimdi birb...

Amerikan servis baskı nedir? Ne için kullanılır?

Amerikan servis baskı çok pratik bir ürün olup yemek sektöründe her geçen gün ...

Kaliteli Dergi Basımı Nasıl Gerçekleştirilir?

Dergiler hayatın vazgeçilmez ve en önemli unsurlarından birisidir. Enerji, eğitim, çevre gibi gene...

Hangi Durumlarda Dijital Baskı Tercih Edilir?

Dijital baskı matbaa baskısından farklı teknikler kullanılarak işi hazırlamaktadır. Tüm matbaa baskıları dijit...

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp