Magnet

Sipariş Notları
Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
Üretim süremiz 7-8 iş günüdür.
Dereceli magnet üretim süremiz 10-12 iş günüdür.
Ürünlerimiz MNG kargo ile %50 indirimli alıcı ödemeli gönderilir.
Müşterimiz isterse ürünleri gelip ofisimizden teslim alabilir. (İstanbul)


2024 Yılı Güncel Fiyatları Magnet Baskısı
Magnet Oval Kesim 6,8 x 4,6 cm
Magnet Oval Kesim 6,8 x 4,6 cm
Adet Ebat Gramaj Renk Yaprak Cilt Selefon Lak Kesim Fiyat İç Kağıt Baskı Sipariş
1000 6,8 x 4,6 cm 790TL +KDV
2000 6,8 x 4,6 cm 1300TL +KDV
3000 6,8 x 4,6 cm 1920TL +KDV
5000 6,8 x 4,6 cm 3100TL +KDV
Magnet Özel Kesim 6,8 x 4,6 cm
Magnet Özel Kesim 6,8 x 4,6 cm
Adet Ebat Gramaj Renk Yaprak Cilt Selefon Lak Kesim Fiyat İç Kağıt Baskı Sipariş
1000 6,8 x 4,6 cm 1050TL +KDV
2000 6,8 x 4,6 cm 1750TL +KDV
3000 6,8 x 4,6 cm 2560TL +KDV
5000 6,8 x 4,6 cm 3300TL +KDV
7x9 cm Magnet Özel Kesim
7x9 cm Magnet Özel Kesim
Adet Ebat Gramaj Renk Yaprak Cilt Selefon Lak Kesim Fiyat İç Kağıt Baskı Sipariş
1000 7 x 9 cm 1450TL +KDV
2000 7 x 9 cm 2650TL +KDV
3000 7 x 9 cm 3800TL +KDV
5000 7 x 9 cm 5900TL +KDV
6x8 cm Dereceli
6x8 cm Dereceli
Adet Ebat Gramaj Renk Yaprak Cilt Selefon Lak Kesim Fiyat İç Kağıt Baskı Sipariş
1000 3850TL +KDV
2000 5640TL +KDV
3000 8300TL +KDV
5000 13000TL +KDV

Magnet, üzerine çeşitli resimler, logolar veya metinler basılarak kullanılan ve metal yüzeylere yapışabilen bir reklam ve promosyon ürünüdür. Genellikle magnetleri; buzdolabı kapıları, dosya dolapları ve diğer metal yüzeylerde çokça görebiliriz. Magnetler, günlük hayatta sıkça karşılaşılan ve yaygın olarak tercih edilen etkili bir reklam aracıdır.

Genellikler magnet kullanan işletmeler; restoranlar, eğitim kurumları, sağlık birimleri, otomotiv tamir bakım servisleri, su sağlayıcılar, tesisatçı, elektrikçi ve çilingirlerdir. Magnet basımı özel tekniklerle yapılmaktadır. Genellikle dijital baskı, ofset baskı veya serigrafi baskı yöntemleriyle magnetlerin üzerine logolar, görseller, iletişim bilgileri veya özel mesajlar basılmaktadır.

Magnet modelleri; 3 farklı şekilde ele alınır. Farklı boyutlarda ve şekillerde üretilmektedir. Bizlerden sipariş verilen ve yaygın olarak kullanılan modellerimiz şunlardır:

  • Kare veya dikdörtgen magnetler
  • Yuvarlak veya oval magnetler
  • Özel şekilli magnetler (örneğin, ürün şekli veya firma logosuna uygun)

Magnet Baskı Fiyatları

Boyut Adet Magnet Fiyatı
Magnet Oval Magnet (6,8 x 4,6 cm) 1000 ₺790
Magnet Oval Magnet Özel Kesim (4,6 x 4,6 cm) 1000 ₺1050
Magnet Oval Magnet Özel Kesim (7 x 9 cm) 1000 ₺1450
Dereceli – Termometreli (6 x 8 cm) 1000 ₺3850

Magnet baskı fiyatları tablomuzun güncel fiyatlarına yukarıdaki ürün listesinden bakabilirsiniz. Magnet yaptırma fiyatları tablosuna yakından bakın.
 

Magnet Örnek Tasarımlarımızı İnceleyin

Magnet TasarımıMagnet TasarımıMagnet Tasarımı

Magnetler Nerelerde Kullanılır?

  • Buzdolabı Kapıları: Ev ve işyerlerinde, aile fotoğrafları, notlar veya hatırlatmalar için kullanılırlar.
  • Ofisler ve İşyerleri: Dosya dolapları, panolar veya metal yüzeylere marka bilinirliğini artırmak için yerleştirilir.
  • Etkinlikler ve Fuarlar: Şirketlerin fuarlarda ve etkinliklerde ziyaretçilere promosyon olarak dağıttığı etkili bir üründür.
  • Hediye ve Promosyon Ürünleri: Müşterilere ve potansiyel müşterilere hediye olarak verilir, böylece marka hatırlanabilirliği artırılır.
  • Turistik Yerler: Turistik yerlerdeki hediyelik eşya dükkanlarında bölgeye özgü magnetler bulunur ve turistler tarafından sıkça tercih edilir.

Magnetler, kolayca görülebilir ve pratik bir şekilde kullanılabilir olmaları nedeniyle etkili bir reklam aracıdır. Firmaların marka bilinirliğini artırmak ve müşteri sadakatini güçlendirmek için popüler bir tercih haline gelmişlerdir. En uygun fiyata magnet baskı yaptırmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin veya şimdi siparişinizi kolayca oluşturun!

Belki pazarlama ve tanıtım çalışmalarınızı bir adım öteye taşımak isterseniz sticker çıkarma etiket sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Magnetler üzerinde yer alan bilgiler kısa ve anlamlı olmalıdır. Çünkü magnetin amacı kısa bir tanıtım yapmaktır. İnsanlar magnetler üzerinde yer alan iletişim bilgileri, adresler veya diğer bilgiler ile firmaya kolayca ulaşabilirler. Buzdolabı magneti için farklı seçenekler olması müşterileri çok memnun etmektedir.

Özel Anlarınızı Canlandıran Resimli Magnet Baskı

Özel anlarınızı unutulmaz kılmak için resimli magnetler sunuyoruz. Sizlere sunduğumuz yaratıcı magnetler, sevdiklerinizle geçirdiğiniz güzel anıları her gün canlı tutmanızı sağlar. Buzdolabınızın kapısına asarak sevdiklerinizin gülümsemesini her gördüğünüzde yeniden yaşarsınız. Resim baskılı magnet çalışmalarımız ile her anınızı ölümsüzleştirin.

Özelleştirilebilir tasarımlarımızla, düğün, doğum günü, tatil anıları ve daha pek çok özel gününüzü resimli magnetlerle süsleyebilirsiniz. Metal yüzeylere kolayca yapışan kaliteli magnetlerimiz, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Dereceli (Termometreli) Magnet

Dereceli magnetler birçok markanın kullanıcıda kalıcı pazarlama izi bırakması için tercih ettiği en etkili yöntemlerden biridir. Sıcak ve soğuk havalarda sürekli baktığımız termometre için aslında logo, marka kimliği ve tüm detayları görebiliyorsunuz. Bu da sizlere markanın hep gözünüzün önünde olduğunu göstermektedir. Bu nedenle termometreli magnet baskı seçeneklerimiz sizlere markanızı doğru alanda tanıtabilmenize olanak sunmaktadır.

Termometreli magnetlerin kullanım alanları şunlardır:

  • Evler: Termometreli magnetler, evlerde hava sıcaklığını ölçmek için kullanılabilir. Termometreli magnetler, özellikle bebek odaları ve çocuk odaları için idealdir.
  • İşyerleri: Termometreli magnetler, işyerlerinde hava sıcaklığını ölçmek için kullanılabilir. Termometreli magnetler, özellikle depolama alanları ve üretim tesisleri için idealdir.
  • Okullar: Termometreli magnetler, okullarda hava sıcaklığını ölçmek için kullanılabilir. Ayrıca sınıflar ve laboratuvarlar için de oldukça idealdir.

Magnet Baskı Siparişi

  • Öncelikle magnetin basım şekline karar vermeniz gerekir. Yani magnetin düz, oval veya özel kesim olacağını siparişten önce belirtmeniz gerekir. Ayrıca dereceli olan özel magnet siparişi verme şansınızda vardır. İstediğiniz adette ve ölçüde magnet seçeneklerini brosur.com.tr adresi üzerinden seçerek sipariş adımlarına devam edebilirsiniz. 
  • Daha sonra magnetin üzerinde yer almasını istediğiniz metni yazmalısınız. Sipariş öncesinde içeriğin belirtilmesi çok önemlidir. Özellikle iletişim bilgileri, adres bilgileri ve magnette yer almasını istediğiniz detayları doğru ve eksiksiz bir şekilde yazmalısınız. 
  • Son olarak magnette olmasını arzu ettiğiniz görseli yüklemelisiniz. Böylelikle güvenilir bir hizmet sunan brosur.com.tr adresi ile indirimli kargo seçenekleri ile siparişinizi verebilirsiniz. 
Yorum Ekle
Yıldız:


Bu ürün hakkında henüz bir soru sorulmamış.

Üye Ol

Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Üye Giriş
Üye Girişi

Şifre Yenileme Talebi
Whatsapp Destek Hattı
Whatsapp
Hemen Ara WhatsApp